Članak

Izbjegavajte prokletstvo 'Poklona'Pića

mwd-big-and-bold-reds-042511-265.jpgSvake godine, treće nedjelje u lipnju, očevi širom zemlje počinju se zalagati za The Poklon za očev dan . Znaju da na Dan očeva njihova djeca žele pokazati svoju ljubav i zahvalnost za sve bejzbolske igre, ribolovne izlete i večere od bifteka i caberneta. Ali ogrlica od makarona više nije prihvatljiv poklon i dobro, još jedna kravata? Tata zaslužuje bolje!

MyWinesDirect.com može vam pomoći da se izvučete iz lošeg ciklusa darova s ​​nekim jedinstvenim i klasičnim vinski darovi da će tata voljeti. Imate li oca-oca koji bi mogao uzviknuti da tim treba: 'Idi velik ili kući?' Što kažete na Pakiranje vina Big & Bold Reds , s tri puna tijela, a opet hranu crna vina to će se savršeno uklopiti uz njegovu omiljenu večeru.

Što kažete na sofisticiranog oca koji čeka najbolje? The Zbirka podruma ostarjeli kaberneti pakiranje sadrži boce od Cabernet sauvignon od dva od Napa Valley najslavniji proizvođači. Pakirano u drvenu kutiju, 1996. Joseph Phelps i 1997 Burgess Cabernet sauvignoni savršeno su ostarjeli, bogato slojeviti i složeni - baš poput oca!
mwd-age-cabs-phelps-burgess-265.jpgZa metodološkog oca MyWinesDirect nudi Vina za bilješku ili Good Wines & Good Times vinska pakiranja . Wines to Note uključuje međunarodni uzorak od tri crvene i tri bijele boje, zajedno s vinskim dnevnikom, gdje može bilježiti svoje bilješke o vinima i onome u čemu je uživao. S Good Wines & Good Times dobit će tri Chardonnay i tri cabernet sauvignona plus kompletan pribor za organizaciju degustacije vina. To je dar u kojem svi mogu uživati!
Uz MyWinesDirect.com znat ćete da ste mu ove godine darovali izvrstan poklon. Još je jednostavnije da se svaki poklon pošalje poštarinom od 0 USD, a od sada do očeva možete uštedjeti 10 dolara s kodom: Dan očeva10 .

Preporučeno