Članak

Budi moj desert i vino ValentinovoPića

Romantika je u zraku, a vinska zemlja puna je aktivnosti i ideja kako bi Valentinovo učinilo posebnim. Markham Vineyards uklapa se u tradicionalne parove slastica i vina, a udružio se sa Sift Dessert barom (poznat po svojim kolačima) radi jedinstvenog iskustva kušanja vina. Iskoristite nove degustacije deserta i vina na vrijeme za Valentinovo!

Isplanirajte intimnu vezu za 12 godina i priuštite si vinske dobrote iz Sift Dessert bara stručno uparene s izborom Markham vina. Ovo je više od vašeg osnovnog spajanja čokolade i vina. Uzorkujte čokoladni kolač preliven Markhamom Merlotom, napunjen džemom od kupina i zamrznut s maslacem Markham Cabernet Sauvignon. Želite nešto slano i slatko? Isprobajte krišku slanine koja je natopljena Petite Sirah, zaprašena kajenskim paprom, pečena i umočena u tamnu čokoladu s mlazom bijele čokolade. Uz ovakve slastice poput ovih nije ni čudo što je koordinator događaja Markham Vineyards rekao: „U prošlosti sam surađivao sa Siftom i volim njihove proizvode. Jednom kad sam probao deserte napravljene s Markham vinima, bio sam prodan! '

Na izbor su tri različita iskustva spajanja vina i deserta; svi dekadentni i božanski.

Paket Frost Shots
Okusite kako se naša vina transformiraju u kombinaciji sa samo malo šećera! Uživajte u našoj glazuri od cabernet sauvignona u mini Sift čaši i mini žlici, u kombinaciji s izborom od četiri vina Markham.
Frost Shots paket 40 USD po osobi + porez

Paket za slaganje kolača i vina
Doživite čokoladnu tortu prožetu našim Markham Merlotom, napunjenu marmeladom od kupina i zamrznutu s maslacem Markham Cabernet Sauvignon - u kombinaciji s izborom od četiri Markham vina.
Mini paket kolača 45 USD po osobi + porez
Kompletni paket cupcakea 49 USD po osobi + porez

markhamWineChocolateCupcake


Paket za desert i vino s vrhunskim užitkom
Prepustite se iskušenju! Uživajte u tri slastice izrađene s Markham vinima te u odabiru četiri Markham vina za uzimanje uz sljedeće specijalne poslastice.
55 dolara po osobi + porez

markhamCupcakesMacarons2

Macaroon
Uzorkujte makaron napravljen od sangrije od bijele breskve, ganachea od bijele breskve i sangrije jagode utopljene u sauvignon Blanc.

Mini cupcake
Zatim uživajte u mini cupcakeu napravljenom od čokoladne torte u kojoj se unosi Merlot, punjene marmeladom od kupina i zamrznute s kremom od maslaca Cabernet Sauvignon.

Slanina!
Na kraju, prožderite krišku slanine koja je natopljena Petite Sirah, zaprašena kajenskim paprom, pečena i umočena u tamnu čokoladu s mlazom bijele čokolade.

Imate poteškoća s odabirom kojeg deserta i vinskog paketa odabrati? Omiljeno osoblje u Markhamu je Ultimate Indulgence Experience. Prema Christine, „Svi su ukusni! Osobno volim Ultimate Indulgence Experience. Ovaj paket omogućava gostima da probaju tri različite slastice kako bi zaista probudili okusne pupoljke. Gosti su zapanjeni kako savršeno upareno vino može promijeniti okus svakog zalogaja! Želimo da se gosti toga sjete kad biraju vina za svoje obroke kad se vrate kući. '

Degustacije se održavaju u vinogradima Markham u njihovom povijesnom kamenom podrumu i uključuju sjedeću degustaciju četiri vina, a traju 30 do 45 minuta. Nakon toga gosti mogu prošetati umjetničkom galerijom, pregledati darove u posjetiteljskom centru ili kupiti boce vina i odnijeti ih kući u naš degustacijski bar.

Paketi se nude tijekom cijele godine. Rezervacije su potrebne najmanje tjedan dana prije željenog datuma i ovisno o raspoloživosti. Kontaktirajte koordinatoricu događaja Christine Miller, 707.302.2037 ili cmiller@markhamvineyards.com.
Preporučeno