Članak

Salon za kušanje vina Ceja VineyardsPića

Napisao Robert Farmer

cejafamily.jpgU kontinuiranom razvoju centra Nape u uspješnu, pješačku destinaciju, koja priliči dolini koja nosi njezino ime, mnoge su se vinarije u posljednje vrijeme trudile biti prisutne među šarmantnim, povijesnim ulicama - produžetak njihovog vinogradarskog iskustva za set u centru grada. Jedan od nedavnih primjera mogao bi se naći početkom ovog mjeseca kada su vinogradi Ceja otvorili vrata svog novog degustacijskog salona u srcu grada u Prvoj ulici 1248 ( www.cejavineyards.com ; 707-226-6445).

Ceja (izgovara se SAY-ha), izvrsna je lokalna priča za početak - latinoamerička obiteljska vinarija koju su osnovali Amelia, Pedro, Armando i Martha Ceja, koji su prva generacija meksičko-američkih vinogradara u dolinama Napa i Sonoma. Danas vinarija proizvodi više od 10.000 slučajeva vrhunskih vina koja uključuju Sauvignon Blanc, Chardonnay, Pinot Noir, Merlot, Cabernet Sauvignon i Syrah, kao i pojedinačne specijalitete poput Vino de Casa Blanco, Vino de Casa Tinto, Dulce Bijelo vino Beso kasne berbe i suho Rosé, koje će uskoro izaći Bella Rosa.

U obitelji vina Ceja sada se može uživati ​​uz poznato gostoprimstvo obitelji Ceja u njihovoj novoj kušaonici u centru grada, koja goste smješta nadomak njihove sjajne knjižnice vina i u laganoj šetnji do rastućeg popisa atrakcija područja koji već uključuju Copia, lijepo obnovljena Opera House, River Walk i nedavno otvorena javna tržnica Oxbow. Postoji i nekoliko izvrsnih restorana i hotela u centru grada, zbog čega je Ceja odlučila ovdje otvoriti kušaonicu što je bliže sigurnoj okladi za uspjeh.


Preporučeno

Osobnosti Nape, CA

Wine Guru
Članak