Članak

Proslavite vikend praznika rada Sonoma Style!Pića

sonomalogo.jpgTada nema savršenog načina za proslavu Praznika rada, uz vinsku ekstravagancu u vinskoj zemlji Sonoma. Zabava započinje 3. rujna nizom izvrsnih ručkova i večera za vinare koji se održavaju u vinarijama širom županije Sonoma. Zatim se pripremite za potpisani događaj Taste of Sonoma u subotu, 4. rujna na ranču MacMurray. To je raj za ljubitelje vina i gurmane kao nijedan drugi.

Napokon, upotpunite svoj vikend godišnjom aukcijom vina berbe vina Sonoma Valley. Ako znate, već ste nabavili karte jer su neke već počele rasprodavati! Ako tražite nezaboravan vikend, onda KLIKNITE OVDJE za kupnju karata.

Više detalja o vikendu, kada pročitate više.

Okus Sonoma događaja
Uronite u kulturu hrane i vina okruga Sonoma na 31. godišnjem festivalu Taste of Sonoma na ranču MacMurray. Pijuckajte i uživajte u najboljim bogatim vinima i izvrsnoj kuhinji okruga Sonoma. Više od 150 vinarija točit će svoja vina, a preko 60 domaćih kuhara dizati će božanske parove. To je jednom u životu festival koji također uključuje informativne i zabavne vinske seminare, živahne demonstracije kuhanja, ture po vinogradima i još mnogo toga. Nije ni čudo da časopis Celebrated Living imenuje Taste of Sonoma jednim od 10 najboljih događaja vina i hrane u Sjedinjenim Državama. KUPUJTE ULAZNICE ONLINE .

18. godišnja aukcija vina berbe vina Sonoma
Surfajte na uvijek popularnoj i zabavnoj aukciji vina Sonoma Valley. Podignite svoju dasku i mazite se kremom za sunčanje za 'Endless Sonoma' ekstravagancu ispunjenu vinom, hranom, zabavom i lakomislenošću! Sve najbolesnije Betties i Beach Boys svraćaju na jedan dan gutljaja, surfanja i Sonome. Uhvatite vinski val i uzmite karte već danas!

Svečanosti započinju u 11 sati u podrumu Cline. Svaki stol na aukciji ugošćuje vinar ili uzgajivač koji obećava da će tajne svojih lokalnih stanovnika podijeliti i s haolovima i težacima. Neki su stolovi vinarija već puni - KLIKNITE OVDJE kupiti karte odmah!

Ostala su još samo tri tjedna za kupnju ulaznica za jedan nezaboravan vikend.

Preporučeno