Članak

Obiteljski vinari iz Kalifornije Tasting EventPića

To je jedan od najvećih i najopsežnijih događaja degustacije vina s kalifornijskim vinima! Ovogodišnja manifestacija Obiteljski vinari u Kaliforniji, održana u San Franciscu 17. kolovoza od 15 do 18 sati, obećava da će biti još uzbudljivija s preko 250 vinarija iz 20+ kalifornijskih apela koji prelijevaju 35 sorti i 800 različitih vina.


Ono što ovaj događaj čini još posebnijim je taj što ćete imati neograničen pristup uzorcima vina iz malih vinarija (manje od 500 slučajeva) koje predstavljaju sami članovi obitelji. Osim toga, nekoliko će se vinarija po prvi put pretočiti na događaj, pa ako ste ponovni polaznik, imat ćete priliku kušati vina od 'nove djece u bloku'.

Vaš ulaz uključuje neograničen pristup svim vinima, prigodnoj vinskoj čaši, raznim sirevima i krekerima te dobavljaču hrane na licu mjesta. Osim toga, od događaja ćete moći kupiti i otpremiti vino izravno kući; nekoliko vinarija planira ponuditi posebne cijene za otpremu i / ili odabrana vina. Ulaznice koštaju 70 dolara i vrijedne su cijene. Kupite karte ovdje putem interneta !

Prvi put na vinski događaj ove veličine s ovoliko vina za kušanje? Ne brinite, obiteljski vinari iz Kalifornije posebno su za ovaj događaj razvili priručnik za kušanje vina (iako se mnogi savjeti mogu koristiti kad god se nađete na događaju degustacije vina ove veličine). Kliknite ovdje za preuzimanje .Preporučeno