Članak

Kućna zabava! u vinariji Chateau MontelenaPića

chateauMontelena_HousePartyFlier Isprobajte Chateau sa svojim prijateljima nadolazećeg 26. siječnja u vinariji Chateau Montelena kada su domaćini njihove godišnje House Party. Ovogodišnja tema je Vatra i led, a predstavit će jednu fantastičnu plesnu večer, pronaći hranu i, naravno, vino!

Jelovnik uključuje niz kulinarskih užitaka koji se poslužuju na primamljivim temperaturama u kombinaciji s klasikom Montelena, posebnim vinima iz knjižnične zbirke, pa čak i nekoliko vina ograničene proizvodnje samo za vinarije. I! natrag popularnoj potražnji je hit bend 'Wonderbread 5' za nastup na bisu u podrumu.

Pograbite ove karte što prije!

Što: Chateau Montelena House Party!
Gdje: Vinarija Chateau Montelena ~ 1429 Tubbs Lane, Calistoga, CA 94515
Kada: 26. siječnja 2012. ~ 18:00 - 22:00
Ulaznice: 65-95 dolara
Više detalja: KLIKNITE OVDJE!

———-

O vinariji Chateau Montelena :

Vinarija Chateau Montelena, koju je 1882. godine osnovao Alfred Tubbs, trenutno je u vlasništvu i njome upravlja obitelj Barrett, koja je to imanje kupila 1972. godine. Možda najpoznatija po Parizu 1976. godine kada je malo poznata američka vinarija trijumfirala nad Francuzima u slijepom kušanju , vinarija je trenutno prepoznata po proizvodnji vina svjetske klase s obitelji Barrett koja je još uvijek na čelu.

Preporučeno