Članak

Romantični okrug Sonoma: pet najboljih bijegaPića

Možda je poznato po hrani i vinu, ali romantiku morate dodati na popis razloga za posjet Županiji Sonoma. Najteži dio bit će odluka koju vrstu romantičnog bijega tražite.


Ako želite biti razmaženi: Inn and Spa Kenwood
Kenwood-Inn-and-Spa_3
Ova nekretnina u mediteranskom stilu nalazi se na rubu autoceste 12 između gradova Santa Rosa i Sonoma. Raskošna gostionica s 29 soba, Kenwood Inn and Spa ima atmosferu samo za odrasle. Njihov luksuzni spa, bazen sa slanom vodom i višestruke hidromasažne kadice umirit će vaša osjetila. Privatni restoran otvoren je samo za goste svratišta. Svaka gostinska soba ima kamin, plišano perje i televizori su namjerno izostavljeni kako bi osigurali vrhunsko romantično iskustvo - bez ometanja.


Ako se želite opustiti: Hotel Olea
prezentacija_sunsetview_oleahotel
Olea je mali butik hotel smješten u padini, okružen stablima hrasta i maslina. Svaka od 12 soba ima privatni otvoreni trijem ili popločani dio, savršen za opuštanje s vašim 'nekim posebnim'. Oni nude degustaciju vina, što je savršen način da se opustite nakon opuštajuće masaže parova. Ako ste oboje gurmani, svidjet će vam se njihova kulinarska serija s raznim lekcijama izvršnog kuhara Khambaya Porterkhamsyja. Gurmanski doručak uključen je svako jutro.

Ako tražite iskustvo s Michelinovim zvjezdicama: Gostionica i restoran na farmi
FarmhouseInnAndRestaurant_Lodging3
Farmhouse Inn zasniva se na iskustvima nadahnutim farmama. Prikazujući elegantan smještaj sa zasvođenim stropovima, pogledom na šumu i atmosferu u kojoj se zaista možete ugodno odmoriti. Opustite se u njihovom toplicama - preporučujemo vam da iskusite njihovRazigrana strast za dvoje. Ne možete otići bez objeda u restoranu Farmhouse s Michelinovom zvjezdicom koji nudi vinski program svjetske klase koji vodi jedini majstor Sommelier u okrugu Sonoma. Potpuni doručak, svježi na farmi, poslužuje se svako jutro.

Ako tražite mir i spokoj: Kuća Gaige
slideshow_pool_gaigehouse
Umočen u povijest Sonome, gostionica je ažurirana tako da ima 23 sobe s modernim azijskim štihom. Osami uz potok Calbazas uključuju otvoreni bazen i hidromasažnu kadu, klokotanje fontana i viseću mrežu zasjenjenu drevnim hrastovima. Rezervirajte masažu na otvorenom u privatnoj kabani za istinsko spokojno iskustvo Sadržaji uključuju, puni doručak svako jutro, večernji doček vina i sira te svježe pečene kolačiće!


Napisala: Brianna HansonPreporučeno