Članak

Krenite na Gurmansko povlačenjePića

casaLanaGourmetRetreats.jpgCALISTOGA, CA - Koji ima bolji način da iskusite suštinu vinske kuhinje, nego s gurmanskim povlačenjem? Ako ste strastveni kuhar ili ljubitelj hrane, kulinarskim odmorom u dolini Napa podignite kuhanje na višu razinu.

Na Gurmanska povlačenja , koji se nalazi u Calistogi, CA u CasaLana B&B, prijavite se za praktične satove kuhanja u profesionalno opremljenoj kuhinji. Kako bi se osigurala personalizirana pažnja i pažnja jedan na jedan, satovi su ograničeni na samo 9 polaznika. Uključuju tiskane dijelove recepata i izdašno uzimanje uzoraka ili obroka pripremljene hrane poslužene s vinom / pićem. Svaka kuhinjska oprema je, također, osigurana.

Gourmet Retreats nudi i kulinarske odmore, boot kamp, ​​jednodnevne vinske tečajeve i Gourmet vikend odmarališta. Odaberite između različitih duljina nastave u rasponu od samo 5 sati do 5 dana.

Pogledajte uzorak itinerara za kulinarski odmorcasaLanaBB.jpgTakođer možete rezervirati smještaj u hotelu s uslugom noćenja s doručkom Kuća Lana . Mediteranska arhitektura, mirno okruženje rijeke i bujni vrtovi stvaraju osamljenu i opuštajuću atmosferu koja će vam pomoći da se opustite od dnevnih kulinarskih aktivnosti. Sobe za goste su prostrane i imaju vlastiti ulaz, vlastitu kupku i mnoge druge pogodnosti. Uz to, noćenje s doručkom u dolini Napa udaljena je samo nekoliko minuta hoda od centra Calistoge, u kojem se nude restorani, lječilišta i butik trgovine svjetske klase.

Rezervirajte svoj kulinarski odmor već danas!

Preporučeno

Bubble, Bubble Everywhere

Wine Guru
Članak

Osobnosti Nape, CA

Wine Guru
Članak