Članak

Nova Napa prekretnicaPića

The Border Michelada.jpgPo Deirdre Bourdet

Sretni sati posebni za recesiju i dalje se pojavljuju nevjerojatnim tempom, iako se recesijska plima okrenula i (službeno) završila. Downtown Napa nedavno je dodao nekoliko novih i uzbudljivih opcija za šaljivanje sretnih sati, pored Pica Pica bara s izvrsnim pićima od 3 dolara i cevicheom. Zinsvalley
Ovaj voljeni lokalni miljenik upravo se preselio iz četvrti Browns Valley u centar grada koji je posljednji zauzeo n.v. restoran. Jelovnik i klijentela ostaju u osnovi isti, ali uprava je dodala sniženi meni za sretne radne dane radnim danom od 14 do 18 sati. Izbor predjela ugodnih za mnoštvo nudi se po cijeni od 6 do 9 dolara (u odnosu na raspon od 8 do 14 dolara), i da, tamo su divlje popularni prženi kalamari, kolutovi luka i somuni. Kućno vino i kokteli s bunarom koštaju 4 dolara, pivo u bocama košta 3 dolara, a specijalni kokteli samo 6 dolara. Utorkom u baru možete zabiti veliku pljeskavicu hranjenu travom za pola cijene (7 USD), a četvrtkom cijelu noć možete nazvati svoj alkohol za 6 USD martinija. Srećom, imaju prilično velik prostor u baru, s ugodnim kaminom i neobičnim zaobljenim banket sjedalima u kojima se mogu odmarati.

Granica
Braća Jacinto su godinama i godinama surađivala sa Cindy Pawlcyn i pomogla nadahnuti legendarne jelovnike s jelovnikom pod utjecajem Meksika u njezinim vinskim restoranima i nedavnoj kuharici Big Small Plates (zečja tostada, mislim na vas). Novo mjesto braće na uglu First i Main nudi visokokvalitetne lokalne sastojke i autentične meksičke okuse - pa ako tražite nachos, potražite drugdje. Ako želite carne asada tacos sa salsa frescom po cijeni od 1 dolara, radnim danom dođite u bar između 15-18 sati. Margarite od svježeg soka limete također su u pola cijene (4 dolara), a drugi popusti vrebaju u mozgu barmena. Provjerite opsežni izbor tekile dok ste tamo ili isprobajte micheladu za osvježavajuću promjenu ritma - pivo, sok od limete i sol. Njam.

Restoran Zinsvalley
1106 Prva ulica, Napa
707.224.0695
www.zinsvalley.com

Granica
1005 Prva ulica, Napa
707.258.1000
www.thebordernapa.com

Preporučeno