Članak

Osobnosti Nape, CAPića

napaPersonality_Mike.jpg Mike Smith - Vikendice u dolini Napa
Moj prvi posao bila je gradnja brodova u Santa Cruzu. Tada sam, između građevinskih poslova, sagradio setove za Gorsko kazalište na Mt. Tam. Volio sam što mogu brzo stvarati velike fantastične svjetove, a zatim ih još brže rušiti. Došao sam u dolinu Napa tijekom svojih tinejdžerskih godina i. . . ČITAJ VIŠE
napaPersonality_Ralf.jpg Ralf Holdenried - Imanje William Hill
Kad je u ljeto 2007. vinar Ralf Holdenried pozvan da izrađuje vina William Hill Estate, bila je to ponuda koju nije mogao odbiti. Ralf kaže: 'Chardonnay William Hill, Merlot i Cabernet Sauvignon klasična su vina iz doline Napa.'
ČITAJ VIŠE
napaPersonality_Hennessey.pg.jpg Kevin i Lorri Walsh - Hennessey House Pansion
Kevin i Lorri Walsh živjeli su snažno (i pod stresom) životima u Silicijskoj dolini. Kao izvršni direktor tvrtke visoke tehnologije, Kevin je bio odgovoran za strateško planiranje odjela jedne od svojih tvrtki i neprestano je putovao. Lorri je skupljao kilometre kao. . .
ČITAJ VIŠE


napaPersonality_Macdonald.jpg Kelly Macdonald - Vinski vlak za dolinu Napa
Kad biste chefa Kellyja Macdonalda upoznali na ulici, sa njegovim šarmantnim osmijehom i vatrenom osobnošću, odmah biste primijetili da on nije vaš prosječni kuhar slavnih. Kao izvršni kuhar u vinskom vlaku, Macdonald ima jedan od najjedinstvenijih poslova u dolini Napa.
ČITAJ VIŠEnapaPersonality_Milliken.jpg Connie Gore - Gostionica Milliken Creek
Provjerite najluksuznije, romantično mjesto uz rijeku Napu i gotovo će sve aspekte vašeg nezaboravnog boravka nadgledati jedna žena, Connie Gore. Kao generalna direktorica Milliken Creek Inn & Spa, njezine svakodnevne dužnosti uključuju. . .
ČITAJ VIŠE

napaPersonality_StPierre.jpg


Obitelj iza masaže St. Pierre
U kolovozu 2005. Michelle se obratila svom ocu Ricku kako bi postala njezin partner za pokretanje tvrtke Napa Spa. Znali su da mogu računati jedni na druge kako bi napravili kvalitetan dnevni boravak u Napi kombinirajući Michellein interes za alternativnu medicinu s Rickovim poslovnim iskustvom. . .
ČITAJ VIŠE

napaPersonality_Mario.jpg Mario Andretti - Vinarija Andretti
Mario Andretti je široko priznat kao najbolji svjetski vozač trkaćih automobila. Skroman i šarmantan, ima nepce svjetske klase za vino i hranu. Od svog osnivanja 1996. godine, vinarija Andretti stekla je reputaciju proizvodnje izvrsnih super vrhunskih vina. Razgovarali smo s Mariom o vinskom poslu, koji mu je postao druga karijera.
ČITAJ VIŠE

Preporučeno