Članak

Vinska zemlja u Hong Kongu?Pića


Zvuči čudno, ali prema nedavnom izvještaju CNN-a, u Hong Kongu se danas nalazi butik vinarija pod nazivom 8th Estate Winery. Svake godine proizvede oko 100 000 boca, a trenutno se prodaju 4 crvena, 4 bijela i 3 različite vrste desertnih vina. Kao što možete zamisliti, u Hong Kongu nema prostora za stvarno uzgajanje grožđa smatrajući ga jednom od najvećih populacija na svijetu. Kao rezultat toga, grožđe se dobiva iz cijelog svijeta berbom 2007. proizvedenom od grožđa iz Washingtona i berbom 2008. iz regija Italije. Da bi se osigurala svježina, grožđe prolazi kroz postupak brzog zamrzavanja prije slanja.

Naravno, pravo pitanje u svemu tome je - Je li vino dobro? CNN je proveo test sa nesumnjivim gostima u hotelskom baru kojima je posluženo vino iz 8. Estatea. Ispod je samo nekoliko komentara:

“Dobro je, za piće. . . mogao bi biti iz nekog dijela Francuske «.(Švicarac koji živi u Hong Kongu nakon što je kušao chardonnay)

“Jako suho, jako lijepo. Ne nakon okusa. Je li iz Kalifornije? '(Muškarac iz Miamija na Floridi također u Hong Kongu nakon što je kušao merlot)

Pretpostavljam da će vam to pokazati, vino možete raditi bilo gdje!

KLIKNITE OVDJE da pročitate cijeli članakPreporučeno

Što je vinski klišej?

Wine Guru
Članak