Članak

Winecountry zahvalnost za hranu i spajanje vinaPića

Dan zahvalnosti najbolje je doba godine za okupljanje s obitelji i prijateljima kako biste stvorili neke od najzabavnijih i nezaboravnih uspomena. Svi se raduju stolu tople, ukusne hrane, dražesnih slatkih poslastica i više nogometa nego što to jedan dan može podnijeti. Budući da poslujemo s vama i dijelimo najbolje vinske zemlje, mislili smo da ćemo sastaviti neke od naših omiljenih vinskih parova!Predjelo

Dolina Mumm Napa Mumm Napa
8445 Staza Silverado
Rutherford, CA 94573
(707) 967-7700

Započnite svoje okupljanje pozdravljajući svoje goste slasnim mjehurićima. Proširena tiraža brut Prestige Mumm Nape bogata je i živahna blještavica s okusima meda i smokve, zelenih jabuka i tijesta za kruh koji će zasigurno ugoditi nepcu. Meso jabuke, manga i rakova Ferrarija Carana 'Salsa' s čipsom od tortilje savršen je tanjur za kretanje dok se gosti miješaju prije nego što sjednu za večeru. Stvorite svečani namaz u kuhinji, ulijte flautu mjehurića i uživajte u slatkoći voća, a mjehurići se miješaju sa slanošću rakova i čipsa od tortilje! Impresionirajte svoje goste ovom tematskom poslasticom jednostavnom za izradu.

Unutarnji savjet: Pjenušavo vino treba dobro ohladiti ― 30 minuta u ledenoj vodi ili 3 sata u hladnjaku should poslužiti u vitkim čašama u obliku flaute.Prvi tečaj

Vinska dvorana Juha od bundeve Vina iz dvorane
401 St Helena Hwy,
Sveta Helena, CA 94574
(707) 967-2626

Juha od bundeve uvijek je tradicionalni favorit za doček blagdanskog obroka. Kremast je, blago slatkast i aromatičan. Kokosova curry juha od bundeve Hall Wine dodaje posebnu notu njegovanom receptu. Uparite sa srednje tijelom suhe ili potpuno suhe bijele boje. Sauvignon Blanc iz kasne berbe Hall Wine-a iz 2006. godine izvrsna je opcija koja nadopunjuje slatkoću juhe, ali i zaokružuje njene začinjene elemente.

Unutarnji savjet: Sauvignon Blanc nevjerojatno je prihvatljivo za hranu: jaka kiselost osvježava nepce, okusi citrusa mogu pratiti širok spektar hrane, nije pretjerano težak i ima raznolik, ali prepoznatljiv profil okusa. Zbog svojih zelenih okusa Sauvignon Blanc izvrsno se slaže i sa zelenim povrćem poput šparoga, artičoke, špinata i paprike paprike, kojima je teško uskladiti većinu ostalih vina.Glavno jelo i strane

Što je Dan zahvalnosti bez ukusne, sočne puretine u koju možete urezati? Tko može poslužiti puretinu bez dresinga od kukuruznog kruha? A niti jedan blagdanski obrok nije potpun bez aromatične tepsije od zelenog graha i pire krumpira koji zaokružuju stol. Krenimo od naših velikih topova. Zahvaljujući našim prijateljima, vinogradarima Temecula iz Dolina Temecula podijelili su s nama ukusnu Toskanska biljka punjena medom u slanici u kombinaciji s chardonnayem .

Med salamurena Turska Vinarija Robert Mondavi
7801 Autocesta Sveta Helena
Oakville, CA, 94562
(888) 766-6328

Hrastovi chardonnay popularna je opcija za blagdanske stolove i može biti izvrstan dodatak bogatim i kremastim jelima ili ribi. Međutim, neprozirni Chardonnay bio bi bolji za vašu dnevnu kuhinju s puretinom, jer svako jelo predstavlja svoj karakter okusa i šarma. Odsutnost hrasta pomoći će vam podići hranu, umjesto da je nadjačate. Neuaked Chardonnay iz vinarije Robert Mondavi iz 2014. godine ima svečane arome narančine kore i anžuvinske kruške, s primjesama bijelog grejpa, limunove korice i badema na nepcu.

Unutarnji savjet: Najosnovnija karakteristika chardonnaya je da ga treba služiti HLADNO! Chardonnay poslužen na sobnoj temperaturi, iako je ukusan, previše je hrabar.

Strane koje treba razmotriti:
Nadjev od kukuruznog kruha Nadjev od kukuruznog kruha s kukuruzom, slaninom i biljem

Tepsija od zelenog graha Tepsija od zelenog graha

Pire krompir Tri načina za ponovno pronalazak recepta za pire od krumpira

Chateau St Jean Chateau St. Jean
8555 autocesta Sonoma
Kenwood CA. 95452
(707) 257-5784

Uparite svoje glavno jelo s opcijama koje dobro odgovaraju okusima u vašoj hrani. Stolovi za večeru obično su opskrbljeni crnim i bijelim vinom za goste na izbor. Pinot crni sjajno je crno vino. Ima veliku kiselost, a sadrži malo tanina, što je izvrsno odgovara začinima vašeg mesa i priloga. Prohladna klima 2014. Sonoma obala crni pinot iz Chateau St. Jean dobro pristaje okusima trešnje, jagode i crnog čaja.

Unutarnji savjet: Ostali izvrsni parovi za crni pinot - losos, patka, svinjetina, gljive, zanatski sir.Desert

Ljuta loza Ljuta loza
441 Healdsburg Ave,
Healdsburg, CA 95448
(707) 927-1065

Od kolača i pita do kolačića i kolača, Dan zahvalnosti jedno je od najboljih doba godine za uživanje u vašim slatkozubnim željama. Nije vrijeme poput sadašnjeg da se razmuti vruća pita od buče. Bundeva Panna Cotta je sjajno okretanje klasičnom favoritu. Klasični Zinfandel učinit će zabavno uparivanje s ovom poslasticom, pokušajte Spicy Vines Zin Master, 2013. Ruska riječna dolina Zinfandel . Ovo vino nudi okuse borovnice, maline i kupine, a završava svijetlim paprom, čokoladom i prirodnim začinima hrasta i savršeno je jelo za ovaj fantastični desert.

Unutarnji savjet: Upoznajte svoju gužvu, prilagodite svoj izbor vina tako da odgovara željama vaših gostiju. Držite pri ruci bocu ili dvije onih omiljenih publike i zasigurno ćete zadovoljiti svakog gosta.

Shundria Reed je blogerica Južnjačke djevojke u vinskom svijetu. Većinu vremena provodi istražujući sitnice kalifornijskog vinskog života.


Preporučeno