Članak

Vinarije: Najbolji prijatelji grudiPića

Napisala Courtney Cochran

Pogrešno zbog naslova ovog članka, rak dojke nije stvar za smijeh. A s mjesecom svjesnosti o raku dojke, sretan sam što mogu izvijestiti da brojne vinarije u listopadu predvode inicijative za pomoć u širenju vijesti i suzbijanju patnje povezane s ovom strašnom bolešću. Pročitajte najzanimljivije dijelove vinarija s najzanimljivijim i najzanimljivijim programima podrške raku dojke.
Podrška dojkama
Moto Podrumi Cleavage Creek 'slavi život i vino', a to je mantra koju vlasnik vinarije, Budge Brown, postiže donirajući 10% svih prodaja vina za istraživanje raka dojke. Klik ovdje da pogledate srdačnu priču o Cleavage Creeku na Good Morning America.

Osnovali su ga sezonski vinski izvršitelji sa željom da vrate, Vina nada donira 50% sve dobiti za pomoć u borbi protiv raka dojke, AIDS-a i autizma. S nedavnim izvještavanjem u popularnom tjedniku mag OK !, čini se da je nova marka (koja je pokrenuta '07) na putu da bubne neke ozbiljne prihode od raka dojke. Bravo!

Obiteljsko Vinarija American Roots osnovana je kao podrška Lori Ondaro - samohranoj majci troje djece - kojoj je drugi put dijagnosticiran rak dojke po drugi put 2005. Deset posto prodaje vinarije ide izravno organizacijama koje poboljšavaju život žrtava raka dojke i dalje tragaju za lijek. Pročitajte naše ekskluzivno izvještavanje o Loriinoj hrabroj bitci ovdje .

Drugu berbu zaredom, sa sjedištem u Rutherfordu Vinarija provincije Peju daruje 25% prodaje svog ružičastog vina Peju - vlasničke mješavine izrađene izričito za ovaj uzrok - u dobrotvorne svrhe za rak dojke. Vinarija je napravila 350 kutija novootvorene berbe 2007., koju je moguće kupiti putem interneta ili u vinariji. Sve u svemu, to je solidan napor za podršku na koji bi se druge vinarije dobro mogle ugledati.

Preporučeno